Venjans Såg, Snickeri, Hyvleri i trävaruhandel

Bilderna presenterar en del av våra sista arbeten. Vi gör allt från golv upp till taket, från hus till gård.

Bilderna gjordes under 2017 och presenterar Venjanssågens färdigheter!

 

före

efter

Utbyte av tak och bygga en takkupa och tak över ingång

 

2017-07-04 av Mycket nöjd familj i Gävle

 

Kundens omdöme

 

5 stjärnor

Venjans Såg har gjort en för oss stor ombyggnation av vårt hus och gjort en fantastisk jobb inom 3 veckor trots att vädret inte var väl hela tiden. Jag hade tidigare gemensamt med Bernhard Trinczek diskuterat och skissat på byggnaden. Sen hjälpte han också med ritningar för bygglovet. Arbetena omfattade takbyte och -täckning med takpannor i tegel plus en ny takkupa med balkong och ett skyddtak över entrén. En glasdörr för takkupan/balkongen levererades och monterades fackmässigt av Bernhard. Allt ser jättefint ut.

 

Venjans Såg hade allt material med sig (och alltid nån extra) vilket innebar att jobbet flöt på mycket bra. Efter färdigställandet lämnades byggplatsen städad.

 

Vi kommer helt klart att anlita honom igen vid eventuella framtida byggen och vi rekommenderar definitivt Bernhard/Venjans Såg.

 

 

 

 

 

före

efter

efter

Tillbyggnad av två fritidshus på samma tomt

2017-10-10 av Carina och Torbjörn

Kundens omdöme

5 stjärnor

Venjans Såg med Bernhard Trinczek i spetsen har på vårt lantställe hjälp oss med att bygga två nya tillbyggnader på ca 14kvm resp 24kvm fördelat på hall, framtida badrum, allrum och sovrum. Dessutom har de införlivat en inglasad uteveranda med vårt vardagsrum.

Bernhard kom och tittade på projektet. Efter ett par veckor levererade han tydliga och klara fastpris offerter på de tre olika delprojekten.
Vi avtalade om att de skulle komma och genomföra den första delen i slutet av juli. Bernhard kom med allt behövligt material i containrar och genomförde jobbet prickfritt på 10 dagar!
Vi blev mycket imponerade av snabbheten, noggrannheten och flexibiliteten i arbetet. Vi hade inte tänkt klart i all delar men Bernhard och hans medhjälpare Stefan löste detta med stort engagemang och flexibilitet.

Ca en månad senare genomfördes etapp två och tre på under fyra veckor. Denna del var mer omfattande och även här kom vi med nya önskemål i ett relativt sent skede men det var inga problem för Venjans Såg att hantera.
Bygget har omfattat allt från rivning, anläggande av enklare grund till resning av stommar och tak. Inner- och ytterväggar, takläggning, dörr- och fönstermontering, innertak, golv och panel mm.
Allt har skötts proffsigt, noggrant och med högt focus. Rivningsmassor har fraktats bort och arbetsplatsen har lämnats städad och iordning. Nu är det upp till oss att spackla, måla, tapetera och sätta lister.

En stor fördel för oss med att välja Venjans Såg var att uppdraget låg relativt långt ifrån Venjan och att Bernhard därmed hade starka incitament att fokusera på vårt bygge och därmed snabbt slutföra jobbet på plats.

Vi kommer definitivt att rekommendera Venjans Såg till andra som vill ha ett råd.
Stort tack Bernhard och Stefan!

 

 

 

före

efter

  

Ombyggnad - samt tillisolierad

 

 

Bygga fritidshus

Arbetena påbörjades omedelbart efter avtalsskrivandet och genomfördes i sin helhet.Det isolerade ramverket ger ett robust intryck och är alltigenom ordentligt bearbetat.

Efter färdigställandet lämnades byggplatsen städad.

Som helhetsbild lämnar Venjans Såg efter sig ett mycket positiv intryck med ett bra förhållande mellan pris och kvalitet.

Från byggritning till fullgjort arbete har allt flutit på mycket bra!

 

 

 

Fasadearbeider + tillbyggnad

2017-06-23

 

Venjans Såg och hyvleri med Bernhard i spissen har gjort en fantastisk jobb på vår huset denne forsommeren.

 

 

 

före

efter

  

Tillbyggnad  

 

Kundens omdöme

Bernhard  har tillsammans med sin medhjälpare byggt till ett sovrum till mitt befintliga fritidshus.
Tillbyggnaden mäter 3,00 m x 5,00 m.

Tillbyggnaden påbörjades och färdigställdes, från grund till taktäckning, i min frånvaro.

Arbetena omfattade grund/fundament, timmerstomme, takuppbyggnad och -täckning med takpannor i plåt. Isolering av golv, väggar och tak. Efter installation av ångspärr isolerades väggar och golv utvändigt och invändigt. En rumsdörr i furu levererades och monterades.
Fönstren var av 3-glasmodell och tillhandhölls och monterades fackmässigt av Bernhard.
Likväl har han också utfört kabeldragning i tillbyggnaden till min fulla tillfredsställelse.

 

 

 

Ring och kolla våra priser!

Copyright (c) 2009 Venjan Såg

 

HomePanel-Lister-GolvByggmarknadReferensjob 2017Referensjobb 2016timraReferensjob 2015Kontakt